Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 201 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
Jan-1996New aspects of anthocyanin complexation. Intramolecular copigmentation as a means for colour loss?Figueiredo, Paulo; Elhabiri, Mourad; Toki, Kenjiro; Saito, Nairo; Dangles, Olivier; Brouillard, Raymond
2016Perception of a Portuguese population regarding the acquisition and consumption of functional foodsCombadão, Jaime; Ramalhete, Cátia; Figueiredo, Paulo; Caeiro, Patrícia
2016MEASURING NUTRITION LITERACY ON A PORTUGUESE POPULATIONRamalhete, Cátia; Rabaça, Rita; Combadão, Jaime; Figueiredo, Paulo
Jun-2009Tabernines A-C, beta-carbolines from the leaves of Tabernaemontana elegans.Mansoor, T.A.; Ramalhete, Cátia; Mulhovo, Silva; Molnar, Joseph; Ferreira, Maria José
Jun-1995A convenient method for conversion of flavonols into anthocyaninsElhabiri, Mourad; Figueiredo, Paulo; Fougerousse, André; Brouillard, Raymond
23-Apr-2015Avaliação da eficácia do projeto de intervenção comunitária de base escolar “Peso Cuidado! Muito… Pouco… ou nada!!!Coelho, Ana Raquel Mano
10-May-2012Avaliação e tendências do estado nutricional em crianças portuguesas do 1º ciclo do Ensino BásicoFerreira, Rita
11-Jul-2014Avaliação do consumo alimentar em doentes hospitalizados e associação com o risco de desnutriçãoCosta, Marisa Alexandra Pereira de Carvalho Inácio
17-Mar-2015Relação entre a Ingestão de Café e a SaúdeBrandão, Gilda Maria Pimentel
2014CARATERIZAÇÃO NUTRICIONAL E FUNCIONAL DE TRÊS VARIEDADES PORTUGUESAS DE FIGO DE PITEIRAMiranda, Sofia Alexandra Duarte